Isparta Yabancı Dil Evi Adına Kurucu üye Kadir Kavak ve Yabancı Dil Evi Müdürü Busenur Durutürk Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı makamında ziyaret ettiler.
05-02-2020

05.02.2020 Tarihinde Isparta Yabancı Dil Evi Adına Kurucu üye Kadir Kavak ve Isparta Yabancı Dil Evi Müdürü Busenur Durutürk Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya'yı makamında ziyaret ettiler. Baromuz Başkanlığı ile Isparta Yabancı Dil Evi ile 1 yıllık İş birliği protokolü imzalandı. Tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU