ISPARTA ZİRAAT ODASI GENEL KURULUNA BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA KATILIM SAĞLAMIŞTIR. GENEL KURULUN HAYIRLI OLMASINI DİLER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.
01-02-2019

01.02.2019 Tarihinde düzenlenen Isparta Ziraat Odası Genel Kuruluna Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya katılım sağlamıştır. Genel Kurulun hayırlı olmasını diler çalışmalarında başarılar dileriz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU