Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av.Ayfer Eseryel Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinde Konuşma Yaptı.
28-02-2015

28.02.2015 Tarihinde Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ayfer Eseryel Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinde Toplantıntıya Konuşmacı Olarak Katılmıştır.Arz Olunur.

03-03-2020 - 12:53:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.İBRAHİM AKSOY'UN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

03-03-2020 - 12:52:15

YALVAÇ AVUKATLARIMIZDAN MESLEKTAŞIMIZ AV.UMMAHAN KORKMAZ'IN BABASI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU