Kamu Avukatlarımız Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Bir araya Geldiler.
14-02-2015

14.02.2015 Tarihinde Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Kamu Avukatlarının Sorunları İle İlgili Görüşmek Üzere Baro Başkan Yardımcımız Av.Abdullah Çelik'in katılımı ile  Öğretmenevi Toplantı Salonunda Kamu Avukatlarımızla Bir Araya Gelmişlerdir. Arz Olunur.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU