KAMUOYUNA DUYURULUR.
19-11-2019

KAMUOYUNA

Genç kardeşimiz, üniversite öğrencisi Güleda’nın yine bir erkek şiddeti sonucu öldürüldüğü haberini büyük bir üzüntü ile almış bulunuyoruz. Bir barış ve huzur şehri olan ilimizde son günlerde yaşanan cinayet olaylarını kaygı ile takip ediyor, şiddetin çözüm olmadığını suç olduğunu değerli halkımıza hatırlatma gereğini duyuyoruz. Şiddetin her türlüsüne karşı olmanın bir insanlık görevi olduğuna inanıyoruz. Isparta Barosu olarak şiddetin toplumumuzdan sökülüp atıldığı güne kadar, gerek mağdurların yanında olarak, gerek toplumsal çalışmalarla üzerimize düşen görevi yerine getireceğimize söz veriyoruz. Bu vesile ile genç kardeşimiz Güleda’ya Allah’tan rahmet, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

ISPARTA BARO BAŞKANLIĞI

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU