KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI AKDENİZ BÖLGE ELEMELERİNDE HEYECAN SONA ERDİ
04-05-2015

02.05.2015 Tarihinde TBB Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Adana Barosu'nun ev sahipliğinde; Antalya, Adana, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye olmak üzere olmak üzere 7 Baro'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Baromuz adına Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ömer Berber ve Av.Stajyerlerimiz Ahmet Ali Ünal, Azime Sarıbaş ve Murat Halil Topal katılmıştır. Kendilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU