MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ
16-04-2015

MESLEKTAŞIMIZA YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ

İzmir Barosu üyesi meslektaşımız Av. Jale Soydan 14.04.2015 tarihinde eşi tarafından silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralanmıştır. Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte olan meslektaşımızın durumu ciddiyetini korumaktadır.

Meslektaşımıza yapılan saldırıyı kınıyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Türkiye Barolar Birliği ve İzmir Barosu, failin gereken cezayı alması için konunun takipçisi olacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

10-09-2020 - 10:15:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.FATMA TÜRKAN ŞALLI EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

25-08-2020 - 09:34:50

MESLEKTAŞIMIZ AV.ZELİHA KILINÇ EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU