MÜBAREK MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
26-09-2019

26.09.2019 TARİHİNDE MÜBAREK MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANISINA HER YIL DÜZENLENEN GELENEKSEL AŞURE İKRAMIMIZ BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, ISPARTA C.BAŞSAVCISI SAYIN MUSTAFA AKBULUT, BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ, BARO GENEL SEKRETERİMİZ AV.ÖMER BERBER, BARO SAYMANIMIZ AV.ABDULLAH ÇELİK, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ AV.RECEP ÇELİK, AV.AYBALA İBİŞOĞLU, AV.ALİ BURAK YILDIZ, AV. ARZU ELMA BENLİ, AV.AHMET KÖKMEN BARO ÜYESİ MESLEKTAŞLARIMIZ, ADLİYE HAKİM, SAVCILAR VE PERSONELİNİN KATILIMI İLE ADLİYE SARAYI ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU