RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN.
22-05-2020

Onbir ayın sultanı ramazan ayını geride bırakıp, Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bu bayram her ne kadar gönüllerimiz bir olsa da büyüklerimizin ellerini öpemeyecek, küçüklerimizi sevindiremeyeceğiz. Fakat bir arada olmanın, olabilmenin önemini daha iyi anlayacağız. Sağlıkla, huzurla tüm sevdiklerimizle bir arada olabileceğimiz nice bayramlara kavuşabilmek dileklerimle, Mübarek Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

Isparta Barosu Yönetim Kurulu Adına
Isparta Baro Başkanı

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU