SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI PROF.DR. HALUK SONGUR, SDÜ HUKUK FATÜLKESİ DEKAN YRD.DR.ÖĞRETİM ÜYESİ ABDURRAHMAN KAVASOĞLU VE SDÜ GENEL SEKRETERİ DR.ÖĞRETİM ÜYESİ VAHDETTİN AYDIN BARO BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİLER.
02-10-2019

02.10.2019 TARİHİNDE SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI PROF.DR. HALUK SONGUR, SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKAN YRD. DR.ÖĞRETİM ÜYESİ ABDURRAHMAN KAVASOĞLU VE SDÜ GENEL SEKRETERİ DR.ÖĞRETİM ÜYESİ VAHDETTİN AYDIN BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.FATİH SEMİZ’İN KATILIMI İLE BARO BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARETTE BULUNDULAR. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU