SDÜ Hukuk Fakültesi Ombudsmanlık Kulübü Başkanı Furkan Çağdaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Baro Başkanlığımızı ziyaret ettiler.
27-09-2019

27.09.2019 Tarihinde SDÜ Hukuk Fakültesi Ombudsmanlık Kulübü Başkanı Furkan Çağdaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’yı Baro Yönetim Kurulu üyemiz Av.Ahmet Kökmen'in katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU