SS. 6. BÖLGE ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI AHMET TURAL VE ÜYELERİNDEN ZİYARET
08-05-2019

08.05.2019 tarihinde SS. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Sayın Ahmet Tural ve Oda Başkanları Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya’yı Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Ali Burak Yıldız'ın katılımı ile makamında ziyaret ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU