TBB'nin 2015/26 Sayılı Duyurusu

Ankara 23.03.2015
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2015/26

Türkiye Barolar Birliği tarafından her yıl 5 Haziran Dünya Çevre Gününde “Avukat Noyan Özkan Çevre ve Ekoloji Mücadelesi Onur Ödülü” verilmektedir.

Ödül yönergesi gereğince ödül, “…doğamızı ve hayatlarımızı tahakküm altına almaya çalışan çevre politikalarına karşı şiddet içermeyen ve her türlü ayrımcılıktan uzak mücadele yöntemleri ile mücadele eden, bu idealler uğruna risk alan, insanlara ilham ve umut veren kişilere, yurttaş gruplarına, tüzel kişiliği olsun ya da olmasın bir araya gelmiş oluşumlara verilmektedir. Meslektaşlarımızın aday gösterme sürecine katılımlarının sağlanması Yönergede öngörülmüştür.

Bu yıl ikincisi verilecek olan ödüle aday göstermek isteyen meslektaşlarımızın en geç 13.04.2015 gününe kadar ödül adaylarını tanıtıcı bir bilgi notu ile birlikte Birliğimiz Çevre ve Kent Hukuku Komisyonu Genel Sekreterliği’nin omererlat@gmail.com adresine e-posta yolu ile iletmeleri gerektiğinin Baronuz üyelerine duyurulmasını rica ederim.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
                                                                        Türkiye Barolar Birliği
                                                                            Başkanı

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU