TÜKD’NİN TURUNCU GÜNLERİ KAPSAMINDA KADINA ŞİDDET VE İSTANBUL SÖZLEŞMESİ KONULU KONFERANS
02-12-2019

30.11.2019 Tarihinde ŞAİK Anadolu Lisesi toplantı salonunda Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Isparta Şubesi tarafından düzenlenen Kadına Karşı ayrımcılık ve tüm şiddet türlerine karşı olan TÜKD’nin Turuncu Günleri kapsamında  Kadına Şiddet ve İstanbul Sözleşmesi konulu konferansta sunum yapmak üzere Baro Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyemiz Av.Oya Şahin katıldı.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU