TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA DENİZBANK'TAN e-SMM KAMPANYASI
12-06-2020

TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA DENİZBANK'TAN  E-SMM KAMPANYASI

Avukatlara Özel 2 Yıl Ücretsiz E-SMM Uygulaması!

DenizBank ve Isparta Barosu iş birliği ile Baro üyesi Avukatlar, E-Serbest Meslek Makbuzu uygulamasından 2 yıl boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecektir.

Hizmet kapsamında, 2 yıl boyunca sınırsız kontör kullanım hakkından yararlanabilir, 2 yıl sonunda ise dilerseniz DenizBank’a özel indirimli fiyatlar üzerinden kontör alımı yapabilirsiniz.

E-Dönüşüm ürünleri için başvuru yapmak isterseniz aşağıdaki    linkte yer alan iletişim formunu doldurarak anlaşmalı olduğumuz  entegratör firma olan “Digital Planet” ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Formu: https://www.denizbank.com/e-donusum-urunleri-iletisim-formu/

Avantajdan yararlanabilmek için DenizBank’ta hesap sahibi olunmalıdır. Hesap açılışı ve diğer tüm işlemleriniz için şubelerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

DenizBank iletişim:

Isparta Şubesi

Firuze Karahan - Canan Daldal

531 794 69 30 – 533 669 50 10

Afili Bankacılık dünyasının tüm ayrıcalıklarıyla ilgili detaylı bilgi almak için Afili İletişim Hattı: 0850 225 21 21’i arayabilir, www.afilideniz.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU