Tüm Meslektaşlarımıza Duyurulur
25-01-2020

Elazığ Sivrice merkez üstlü deprem nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Yaşanan depremin neden olduğu yaraları elimizden geldiği kadarı ile sarabilmek amacı ile 27.01.2020 Pazartesi tarihinden itibaren Baromuz personeli ve gönüllü meslektaşlarımız bürolarınızı ziyaret ederek, ayni ve nakti yardımlarınızı toplayacaklardır. Kışlık kıyafet, battaniye gibi ayni yardımlarınız ve nakti yardımlarınızla alınacak depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları ürünler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Isparta Belediyesine teslim edilecektir.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU