Türkiye Barolar Birliği Başkanlığının Duyurusu
25-12-2014
2078

Hiçbir inanç sisteminin insan hayatına kasteden saldırıları kutsamadığı aksine reddettiği gerçeğini hatırlatarak Pakistan'da öğrencileri ve öğretmenleri hedef alan hain saldırıyı kınıyor,saldırganları lanetliyoruz.

SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAH'TAN RAHMET,YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU