TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ KAPSAMINDA BOŞANMA VE MAL REJİMİ KONULU SEMİNERİMİZ BARO HİZMET BİNASI AV.FATMA SEVÜK KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
11-01-2020

11.01.2020 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim seminerleri kapsamında Boşanma ve Mal Rejimi konulu sertifikalı eğitim seminerimiz Baro Hizmet Binası Av.Fatma Sevük Konferans Salonunda TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Sayın Av.Serpil Özok, Ankara BAM 12. Hukuk Dairesi Başkanı Sayın Muhlis Boyun ve Ankara BAM 1. Hukuk Dairesi Başkanı Sayın Zeynep Öksüzoğlu’nun sunumu ile Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Ali Burak Yıldız, Av.Arzu Elma Benli, Baro üyesi meslektaşlarımız, Av.Stajyerlerimizin ve SDÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU