TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN OLAĞANÜSTÜ BAŞKANLAR TOPLANTISINA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU KATILMIŞTIR.
28-04-2015

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN OLAĞANÜSTÜ BAŞKANLAR TOPLANTISINA BARO BAŞKANIMIZ AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU VE YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.SALİH KOCAGÖZ KATILMIŞTIR.

05-10-2020 - 09:23:53

MESLEKTAŞIMIZ AV.TAYFUN VELİ ÖZVEREN'İN BABASI TURAN ÖZVEREN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

10-09-2020 - 10:15:46

MESLEKTAŞIMIZ AV.FATMA TÜRKAN ŞALLI EVLENMİŞTİR. BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU