ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VE AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYOR ÇANAKKALE ZAFERİNİN 100.YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ
18-03-2015

Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum” Bizlere 18/03/1915’i  hatırlatır.

Çanakkale Zaferi; dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin değiştiği, olayların akışı üzerinde Türk Ulusunun belirleyici bir rol oynadığı, Kurtuluş Savaşımızın ilk meşalesinin tutuşturulduğu, yüce Türk ulusunun kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı bir prestij ve azmin mücadelesi olmuştur.

Çanakkale savaşı; tarihin kaderini değiştiren, Türk’ün şan ve şerefini yücelten, vatana sevgi duygusunu geliştiren, İman gücünü bayraklaştıran ve orada savaşanları kahramanlaştıran görkemli bir destandır.
8 Mart 1915 düşmana Çanakkale’ nin denizden geçilemeyeceğini gösterdi.

Bugün Aynı zamanda; Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’ni kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü de idrak etmenin onurunu yaşamaktayız. Bu destanı yazanlar da Şehit ve Gazilerimizdir.

Isparta Barosu büyük zaferin 100. Yılında ülkenin bağımsızlığı için canlarını veren  Çanakkale şehitlerini ve gazilerini saygıyla anmakta, onların yüksek özverilerinden bu gün için de alınacak dersler olduğunu kamuoyunun dikkatine sunmaktadır.

AV.GÖKMEN HAKKI GÖKMENOĞLU
                               ISPARTA BARO BAŞKANI

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU