YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA AŞURE DAĞITIMI YAPILDI.
25-09-2019

25.09.2019 TARİHİNDE YALVAÇ İLÇEMİZDE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN PERÇİNLENMESİ ADINA DÜZENLENEN AŞURE İKRAMIMIZA BARO BAŞKANIMIZ AV.ÜNSAL ÇANKAYA, YALVAÇ C.BAŞSAVCISI SAYIN ABDULHAMİT DURGUT YALVAÇ KAYMAKAMI SAYIN AYTEKİN YILMAZ YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.AHMET KÖKMEN, YALVAÇ BARO TEMSİLCİMİZ AV.AHMET HAYRİ YÜNCÜ VE YALVAÇ İLÇEMİZDE GÖREV YAPAN MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

23-05-2020 - 23:35:09

MESLEKTAŞIMIZ AV.YUNUS DABAN'IN  ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

23-05-2020 - 18:31:57

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET ALİ BÜLBÜL 'ÜN ERKEK BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU