YENİ OTOPARKIMIZ MESLEKTAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ
10-07-2020

Değerli meslektaşlarımız, geçtiğimiz günlerde Baromuza ihale olunan, Isparta Yeni Adliye Sarayı yanındaki  1.500 M2 lik otopark alanı ile ilgili gerekli prosedürler tamamlanmış olup, pazartesi günü 2. otoparkımız siz değerli meslektaşlarımızın kullanımına açılacaktır. Son dönemlerde yetersiz gelmeye başlayan 42 araç kapasiteli adliye içerisindeki otoparkımıza ek olarak en az 3 yıl boyunca hizmet verecek olan 90 araç kapasiteli yeni otoparkımızın meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

29-06-2020 - 13:16:02

MESLEKTAŞIMIZ AV.MEHMET BİLGİÇ'İN  DEDESİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

04-06-2020 - 11:20:26

MESLEKTAŞIMIZ AV.EKREM YILMAZTÜRK'ÜN KIZ BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİR. MİNİK BEBEĞİMİZE HOŞGELDİN DER, MESLEKTAŞIMIZA VE AİLESİNE TEBRİK DİLEKLERİMİZİ İLETİRİZ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇELENK SUNMA VE BASIN AÇIKLAMASI
KADES UYGULAMASI
ISPARTA BAROSU KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANLIĞIMIZIN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK AMAÇLI VİDEOSU