TBB KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI AKDENİZ BÖLGE ELEMELERİ
Tarih: 11.06.2022| Okunma Sayısı: 111

11-12 Haziran 2022 tarihleri arasında Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Yarışmasının Akdeniz Bölge Elemeleri Kahramanmaraş Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Baromuz adına yarışan ekibimiz yarışmada 3. olmuştur. Baro Başkanımız Av.Ünsal Çankaya, Baro Başkan Yardımcımız Av.Fatih Semiz, Baro Genel Sekreterimiz Av.Ali Burak Yıldız, TBB Disiplin Kurulu Üyemiz Av.Faik Yıldız, Takım çalıştırıcıları olan meslektaşlarımız Av.Aslı Bildiren ve Av.Ali İhsan Gürdamar’ın destek ve katkılarıyla Baromuzu temsil eden Avukat Stajyerlerimiz Stj.Av.Hatice Kübra Aydınova, Stj. Av.Muhammed Bayram Ergin, Stj.Av.Muhammed YaylaIı ve Stj.Av.Fadime Öztürk’ten oluşan ekibimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca şampiyon olan Kahramanmaraş Baromuzu ikinci olan Hatay Baromuzu tebrik eder, Isparta Baromuza yakışır bir şekilde turnuvada rakibimiz olan tüm barolarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

<<<Temmuz 2022><<
Temmuz 2022
3018192021222324

06.07.2022
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.