İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 21
28.09.2022Tüm IlanlarAv. Tuğba Bilgin KahramanOfisimizde düzenli olarak staj yapacak stajyer avukat aramaktayız.5373079036
28.09.2022DiğerCelal KoçDevren kiralık avukatlık ofisi. Tercihe bağlı olarak eşyalar ayrıca satılabilir5514172225
13.09.2022Tüm Ilanlarİrfan yürekliGider ortağı avukat meslekdaş arıyoruz.5073459888
12.09.2022Tüm IlanlarZeynep Dilara SARUHANYalvaç ilçesinde bir yıllık avukatlık tecrübem bulunmaktadır. Tecrübemi artırmak için yanında sigortalı çalışabileceğim avukat aramaktayım.5438931237
02.09.2022OrtakKevser AtabayYeni taşınacağım ofise gider ortağı olabilecek meslektaş arıyorum.5541860232
30.08.2022Tüm IlanlarAyşe Yaren SağlamKırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Adliye stajımı yaparken aynı zamanda iş öğrenebileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım.5546959304
18.08.2022Tüm IlanlarAv. Cihad YAMANBüromuzda takip ettiğimiz işlerimize destek olması amacı ile uzun dönem çalışma imkanı bulunan avukat stajyeri yahut avukat meslektaşa ihtiyacımız vardır. Bu hususta ilgililerin tarafıma ulaşmasını rica ederim.5320691739
17.08.2022Tüm IlanlarEsra BÜYÜKDAVRAZSüleyman Demirel Adalet Meslek Yüksekokulu mezunuyum. Sekreter olarak iş arıyorum. Hiç sekreterlik tecrübem olmadı avukatın yanında bi süre staj gördüm ama azim özveriyle çalışacağımdan emin olabilirsiniz.5426808752
15.08.2022Tüm IlanlarMelissa ErkuşSüleyman Demirel Üniversitesi 4. sınıf öğrencisiyim. Yabancılar Hukuku, Ceza Hukuku ve KVKK alanında çalışan bürolarda deneyim sahibiyim. Haziran ayına kadar çalışabileceğim bir hukuk bürosu arayışındayım. UYAP, UYAP Editör, Microsoft Office ve Canva programlarını kullanabilmekteyim. B1 seviyesinde İngilizce dil sertifikam bulunmaktadır. Talep halinde CV mi yönlendirebilirim.5514138417
05.08.2022Tüm IlanlarSinem KalayHukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Bölümü mezunuyum Eskişehir Anadolu üniversitesi Açıköğretim Adalet Bölümü Okuyorum Sekreter Olarak İş Arıyorum5457849512
24.07.2022Tüm IlanlarYıldız Güneşİcra takip açma ve takibin infazına kadar olan her türlü icra işlemlerini yaparım. Rehin, ipotek, satış dosyaları, haciz talimat dosyalarında başarılıyımdır ve ayrıca hukuk ve savcılık dosyalarındaki gerekli işlemlerini yaparım. Ceza dosyaları kapsamındaki beraat kararlarındaki CMK vekalet ücretleri için E Makbuz kesimi CMK ya teslimatını e posta işlemlerini yaparım. Uyapı çok iyi biliyorum. Her türlü uyap yazışmalarını yaparım. 10 yıllık fiili olarak çalışmış ve tecrübeliyim. Ayrıca Hukuk dosyaları açma ve mazeret gönderme, gider avansı isteme, dosyanın kesinleştirme talepleri, her türlü talep isteme ve gönderme ve bunlarla ilgili Uyap işlemlerini yapıyorum. 053655096465365509646
19.07.2022Tüm IlanlarESRA BÜYÜKDAVRAZSüleyman Demirel Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu mezunuyum. Avukat bürolarında sekreter olarak iş arıyorum.5426808752
08.07.2022StajyerFaruk AlgınkılınçHukuk büromuzda işlerimize yardımcı olacak aynı zamanda mesleki tecrübelerimizi aktaracağımız stajyer avukat arıyoruz.5333013100
08.07.2022Tüm IlanlarAbdussamed SürmeliSüleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesinden bu dönem mezun oldum , disiplinli sorumluluk alabilen biriyim , aktif bir staj dönemi geçirmek , çabalamak ve avukatlık mesleğini öğrenmek istiyorum stajyer arayan meslek büyüklerimden dönüş bekliyorum.5324432097

<<<Ekim 2022><<
Ekim 2022
4317181920212223

07.10.2022
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.