İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 22
14.05.2022DiğerEsra BüyükdavrazAdalet mezunuyum. Sekreter olarak iş arıyorum.5426808752
15.04.2022Tüm IlanlarRabia YumakIsparta Merkezde konum olarak Ispartada en iyi konumlardan birisi olan ,2 oda ve mutfak,banyosu bulunan, ofis malzemeleri ile tamamen kurulu bir düzen olan ofis eşyaları ile birlikte devredilecektir. İlgilenen meslektaşlarımın iletişime geçmesi rica olunur.5068069327
02.04.2022SekreterCihad YamanOfisimizde tam zamanlı olarak çalışacak sekretere ihtiyacımız vardır. Tercihen uzun dönem çalışma imkanı bulunan ve tecrübeli personel önceliğimiz vardır. Bu hususta ilgililerin öncelikle belirtilen telefon numarasına "whatsapp" üzerinden CV göndermelerini rica ederim.5320691739
22.03.2022Tüm IlanlarMerve AytaşMerhaba,2015 mezunu atanamayan öğretmenim. Bir hukuk bürosunda sekreter olarak çalışmak istiyorum.5527127672
21.03.2022OrtakRamazan Güler2019 yılında Süleyman Demirel üniversitesinden mezun olup 2020 de stajımı tamamladım. Stajımın akabinde yedek subay olarak askerlik vazifemi ifa ettim. 2022 şubat ayında da ruhsatımı aldım. Öncelikli hedefim gider ortağı bulup büro açabilmek. Aksi halde ise bir meslektaşımızın yanına gider ortağı olarak girmek istiyorum. İlgilenen meslektaşlarımızın ulaşmasını rica ediyorum.5453069767
11.03.2022Tüm IlanlarMerve Şahinİstanbul’a taşınmam sebebiyle hukuk büromu eşyalı olarak devredeceğim. İlgilenen meslektaşlarımın ulaşmasını rica ederim.5454997509
23.02.2022Tüm IlanlarMert Açıkgöz2019 yılında Süleyman Demirel üniversitesinden mezun olup 2020 de ruhsatımı alıp yedek subay olarak askerlik vazifemi ifa ettim. 2021 Kasım ayında askerden geldim sigortalı çalışıp kendimi geliştirebileceğim bir hukuk bürosu arıyorum5448093343
22.02.2022DiğerFadime DodurgaDaha önce ithalat ihracat firmasında idari bölmünde sonrası turistik şirkette ön muhasebe elamanı olarak en son olarak avukatlık büro sunda 14 sene sekreter olarak çalıştım il değiştirmem nedeni ile iş yerimden ayrıldım. Avukatlık bürosunda sekreter olarak iş arıyorum.5307038409
13.02.2022Tüm Ilanlarrana ünalkırklareli üniversitesi 3. sınıf öğrencisiyim. Eğitim sürecimle beraber yürütebileceğim iş aramaktayım.5427129946
12.02.2022SekreterMerve adalıHukuk bürolarında sekreter olarak çalışmak istiyorum.5464552368
08.02.2022Tüm IlanlarEmre DOĞANMerhabalar, Pirimehmet Mah. Cumhuriyet Caddesinde yer alan içi yeni yapılı büromu devredeceğim, ihtiyaca göre eşyalı ya da eşyasız devredilebilir, kışın dahi güneş aldığı için sıcak olup doğalgaz ve kira olarak uygundur. Muhit olarak çarşı merkezdedir, İsteyen telefondan ulaşırsa içinin fotoğraflarını gönderebilirim...5075018899
13.01.2022Tüm IlanlarCanberk EroğluMarmara Üniversitesi hukuk fakültesinden 2020 yılında mezun oldum. Yasal stajımı İstanbul ve Antalya da tamamladım. Bu sırada hakimliğe de hazırlandım bu sebeple mevzuata hakimim. Bağlı avukat olarak çalışabileceğim ofis arayışındayım. İletişim için telefon numaramı arayabilirsiniz.5439487902
11.01.2022DiğerRaziye GökdereMerhabalar, Süleyman Demirel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi 2021 mezunuyum. Sekreter olarak çalışabileceğim hukuk bürosu arıyorum.5530788331
10.01.2022Tüm IlanlarTuvana YükselPirimehmet Mallesinde bulunan ofisimize gider ortağı aramaktayız. Ofisimizde tüm ofis eşyaları bulunduğundan gelecek olan meslektaşımız hiçbir masraf yapmayacak olup, belirlemiş olduğumuz bedel üzerinden tüm faturalar ve ofis eşyaları dahil olacaktır.5452969966

<<<Mayıs 2022><<
Mayıs 2022
192345678
209101112131415
2116171819202122

26.05.2022
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.