İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 24
16.01.2023AvukatEMRE GÖVERSüleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4.Sınıf öğrencisiyim. Üniversitenin son döneminde Özel Hukuk alanında kendimi geliştirebileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım.5302589591
13.01.2023Tüm IlanlarSamet SürmeliSüleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum , ikinci 6 ay büro stajımı aktif olarak yapabileceğim bir hukuk bürosu aramaktayım . Disiplinli , sorumluluk alabilen ve avukatlık mesleğini icra etmek isteyen biriyim . Bu nedenle ilgili meslek büyüklerimden dönüş bekliyorum.5324432097
11.01.2023DiğerAv. Ümmühan ZENGİNBağlı avukat olarak çalışacağım bir ofis arıyorum. Süleyman Demirel Üniversitesinden 2021 yılında mezun oldum. Okulumun son sınıfından başlamak üzere yasal stajımda dahil 2 yıl bir hukuk ofisinde staj yaptım. Staj sürecimde hukuk ve ceza davalarında kendimi geliştirdim. 21.10.2022 tarihinde avukatlık ruhsatımı aldım. Staj süresince ve eğitimimde edinmiş olduğum bilgilerle birlikte kendimi geliştirebileceğim, bağlı avukat olarak çalışacağım ofis aramaktayım.5519453473
07.12.2022AvukatŞerife ErdemAfyon kocatepe hukuk mezunuyum. Stajımı icra ağırlıklı bir ofiste yaptım. Yanında çalışabileceğim bir avukat arıyorum5532121810
05.12.2022Tüm IlanlarSinem KalayHukuk Sekreteriyim Eskişehir Anadolu üniversitesi açıköğretim adalet bölümü okuyorum Her Türlü İşten Anlarım Sekreter olarak iş aramaktayım5457849512
05.12.2022DiğerGülsüm ÇELİKSüleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler lisans bölümü ve Adalet ön lisans bölümü mezunuyum. Isparta Belediyesi nde yapmış olduğum staj döneminde Sinerji ve Uyap programlarını kullandım. İcra takibi açma ve takibin kontrolü, vekalet ücretlerinin ödenmesi ve tahsilat makbuzlarının kesimi, yapılan işlemlerin microsoft office programları kullanarak kayıt altına alınması vb. işlemleri yaptım. Bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum, iş arıyorum.5319880115
30.11.2022Tüm IlanlarGizem BaşarSüleyman Demirel Adalet Meslek Yüksekokulu 2019 yılında mezun oldum. Sekreter olarak iş arıyorum. Hiç sekreterlik tecrübem olmadı fakat avukatın yanında bir süre staj gördüm. Azim özveriyle çalışacağımdan emin olabilirsiniz.5536230901
29.11.2022DiğerÖmer Faruk TATARBağlı avukat olarak çalışabileceğim ofis arıyorum. Süleyman Demirel Üniversitesi nden 2021 yılında dönem birincisi olarak mezun oldum. Daha fazla tecrübe kazanabilmek için stajımın dokuz ayını avukat yanında geçirdim. Staj sırasında diğer davalar yanında daha çok boşanma ve ceza davaları ile ilgilendim. 19112022 itibariyle stajım sona ermiş bulunmakta. Meslekte daha çok kendimi geliştirebilmek, lisans düzeyinde göstermiş olduğum başarıyı işimde de devam ettirmek amacıyla bağlı avukat olarak çalışabileceğim bir ofis arıyorum.5531830922
21.11.2022Tüm IlanlarAv. Cihad YAMANBüromuzda tam zamanlı çalışmak üzere avukat aramaktayız. Bu hususta ilgili meslektaşlarımızın iletişime geçmesini rica ederim.5320691739
26.10.2022Tüm IlanlarCan ÖztürkAnadolu üniversitesi adalet bölümü okuyorum. Bilgisayar programlarını profesyonel bir şekilde kullanmaktayımı. Kendimi geliştirebileceğim bir yerde çalışmak istiyorum.5074422073
14.10.2022Tüm IlanlarAv. Cihad YAMANBüromuzda çalışmak üzere avukat aramaktayız. Bu hususta ilgililerin iletişime geçmesini rica ederim.5320691739
12.10.2022Tüm IlanlarPınar UçarMarmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi uzatmalı öğrenciyim 2 dersim var ve bu süreçte kendimi geliştirebileceğim disiplinli bi ofis aramaktayım. İş tecrübem bulunmakta.50742650
04.10.2022DiğerHÜLYA TAŞPINARMerhaba, Yönetici asistanlığı ya da sekreter olarak iş arayışındayım. 8 yıllık iş tecrübesine sahibim. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilirim. Diksiyonuma güveniyorum. Dönüşlerinizi bekliyorum.5418465373
02.10.2022Tüm IlanlarEsra EroğluSüleyman Demirel Üniversitesi Adalet Myo mezunuyum. Sekreterlik veya katiplik işi arıyorum.5550672719

<<<Şubat 2023><<
Şubat 2023
920212223242526

06.02.2023
AV. ÜNSAL ÇANKAYA

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.